VILKÅR


Produktene, retur og feil

Det er ingen returrett da produktene er personlig tilpasset hver enkelt kunde. Jeg lager solide produkter som er laget for å tåle mye. Jeg vil til en hver tid tilby personlig service og svare på spørsmål så godt jeg kan. 

Halsbåndene lages av et slitesterkt materiale, men det er ingen garanti for at de tåler voldsomme rykk selv om de tåler mye. Halvstrup er den sterkeste typen halsbånd, og svart, grå og sand nylon er litt grovere enn de andre fargene. Hvis noe skulle gå i stykker kan du kontakte meg på mail. 

Hvis jeg syr feil, ta kontakt så skal jeg løse det på best mulig måte. Ved feil mål gjort av kunde kan jeg være behjelpelig med små justeringer. Eventuelle kostnader belastes på kunden.

Priser

Alle prisene er ekskludert fraktomkostninger, og er oppgitt i norske kroner. Prisene er variable etter kundens ønsker, og er satt med forbehold om endringer.

Betaling

Det praktiseres kun forhåndsbetaling. Du vil motta en faktura med all nødvendig informasjon og produksjonen vil ikke startes før den er betalt. Betaling skjer via vipps eller kontooverføring.

Det vil ikke bli sendt bekreftelse på mottatt betaling, men dette kan bekreftes ved forespørsel. Det vil imidlertid bli etterlyst betaling etter en viss tid.

Ordrebekreftelse

Ordrebekreftelse sendes manuelt med faktura, og det kan derfor ta litt tid før denne kommer på mail. Den kan normalt forventes i innboks innen tre dager.

Levering

Bestillinger sendes med Posten, og det er fast levering med sporing.

For øyeblikket kan jeg sende i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ved etterspørsel kan jeg muligens sende til andre deler av verden også.

Bildedeling

Produktbildene publiseres umiddelbart etter at produksjonen er ferdig. Dersom bestillingen er en gave, gi meg beskjed i forkant så venter jeg med publisering til kunde gir klarsignal. 

Kundebilder publiseres med eiers samtykke dersom jeg får tilsendt bilder.

Alle produktbilder er tillatt å dele så lenge copyrighten i venstre hjørne er med og bildet ikke redigeres. Det skal også informeres om at bildet er lånt/ at produktet kommer fra meg.

Personlig informasjon

Personlig informasjon vil til en hver tid skjermes, bilder med mobilnummer vil sladdes så kun halve nummeret vises. Det deles ikke bilder av kundens hund uten godkjenning.