VILKÅR


Produktene, retur og feil

Det er ingen returrett da produktene er personlig tilpasset hver enkelt kunde. Jeg lager solide produkter som er lagd for å tåle mye. Jeg vil til en hver tid tilby personlig service og svare på spørmål så godt jeg kan. 

Halsbåndene lages av et slitesterkt materiale, men det er ingen garanti for at de tåler voldsomme rykk selv om de tåler mye. Halvstrup er den sterkeste typen, og svart, grå og sand nylon er litt grovere enn de andre fargene. Hvis det oppstår at noe ødelegges ta gjerne Kontakt med meg på mail. 

Hvis jeg syr feil, ta kontakt så skal jeg løse det på best mulig måte. Oppdager du at målene du sendte var feil sender du meg bare en mail, så kan jeg tilpasse størrelsen hvis mulig.

Betaling

Du vil motta en faktura, og produksjonen begynner når den er betalt. Betaling skjer via vipps eller kontooverføring.

Levering

Jeg sender med posten, og det er fast levering med sporing.

For øyeblikket kan jeg sende i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ved etterspørsel kan jeg muligens sende til andre deler av verden også.

Bildedeling

Bildene jeg tar etter produksjon publiseres umiddelbart med mindre jeg får beskjed i forkant om å vente.
Gi meg alltid en beskjed dersom det er gaver på noe vis så jeg ikke legger ut før gaven er levert.

Kundebilder publiseres med eiers samtykke dersom jeg får tilsendt bilder.

Alle bilder av produkter tatt av meg er tillatt å dele så lenge copyrighten i venstre hjørne er med og bildet ikke redigeres. Det skal også informeres om at bildet er lånt/ at produktet kommer fra meg.

Personlig informasjon

Personlig informasjon som mobilnummer på produktene, eller annen kontaktinformasjon deles ikke. Eventuelle mobilnummer skjules på bildene, og jeg spør alltid eier om samtykke dersom det er bilde av deres hund med produktet på.