Vilkår

Vennligst les før du sender bestilling.

Her finner du vilkår for bestilling hos Borgos Design.

14. mars 2022

_H3D8275.jpg

Produktene, retur og feil

 

Det er ingen returrett da produktene er personlig tilpasset hver enkelt kunde. Jeg lager solide produkter som er laget for å tåle mye. Jeg vil til en hver tid tilby personlig service og svare på spørsmål så godt jeg kan. 

 

Produktene lages av et slitesterkt materiale, men det er ingen garanti for at de tåler voldsomme rykk selv om de tåler mye. Selene er laget for å tåle litt ekstra. Halvstrup er den sterkeste typen halsbånd, og svart, grå og sand nylon er litt grovere enn de andre fargene. Hvis noe skulle gå i stykker kan du kontakte meg på mail. 

 

Glitter, som kan fås på halsbånd og tursele er i hovedsak egnet til finere bruk. Det er et strykestoff, og kan derfor løsne noe, men dette varierer veldig.

Hvis jeg syr feil, ta kontakt så skal jeg løse det på best mulig måte. Ved feil mål gjort av kunde kan jeg være behjelpelig med små justeringer. Eventuelle kostnader belastes på kunden.

 

Priser

 

Alle prisene er ekskludert fraktomkostninger, og er oppgitt i norske kroner. Prisene er variable etter kundens ønsker, og er satt med forbehold om endringer. Prisene er oppgitt inkludert MVA på 25%. Priser på levering er ikke lagt på prislisten, men kan finnes her.

Kun én rabattkode kan benyttes på bestilling, det gjelder også hvis man bestiller flere produkter sammen. Bestiller man noe som går under pakkepris må rabattkoden/navnet på pakken skrives i rabattkodefeltet for å få rabatt. Har du en annen rabattkode du ønsker å benytte kan du ikke bruke den sammen med en pakkepris.

 

Betaling

 

Det praktiseres kun forhåndsbetaling. Du vil motta en faktura med all nødvendig informasjon og produksjonen vil ikke startes før den er betalt. Betaling skjer via vipps eller kontooverføring.

 

Det vil ikke bli sendt bekreftelse på mottatt betaling, men dette kan bekreftes ved forespørsel. Det vil imidlertid bli etterlyst betaling etter en viss tid.

 

Ordrebekreftelse

Ordrebekreftelse sendes manuelt med faktura, og det kan derfor ta litt tid før denne kommer på mail. Den kan normalt forventes i innboks innen tre dager.

 

Levering

Bestillinger sendes med Bring, og det er fast levering med sporing.

For øyeblikket kan jeg sende i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ved etterspørsel kan jeg muligens sende til andre deler av verden også.

Borgos Design stiller ikke ansvarlig dersom kunde har oppgitt feil/ukjent adresse eller ikke henter pakken innen tiden. Eventuelle gebyrer og nye fraktkostnader belastes på kunde.

Avbestilling

 

Avbestilling kan skje når som helst før bestillingen er betalt. Ønsker du å avbestille etter betaling har skjedd, kan dette kun ordnes hvis produksjonen ikke er i gang enda. Ta derfor kontakt for å høre om det er påbegynt.

Bildedeling

Produktbildene publiseres umiddelbart etter at produksjonen er ferdig. Dersom bestillingen er en gave, gi meg beskjed i forkant så venter jeg med publisering til kunde gir klarsignal. 

 

Kundebilder publiseres med eiers samtykke dersom jeg får tilsendt bilder.

Alle produktbilder er tillatt å dele så lenge copyrighten i venstre hjørne er med og bildet ikke redigeres. Det skal også informeres om at bildet er lånt/ at produktet kommer fra Borgos Design.

 

Personlig informasjon

Personlig informasjon vil til en hver tid skjermes, bilder med mobilnummer vil sladdes så kun halve nummeret vises. Det deles ikke bilder av kundens hund uten godkjenning.