Les mer om meg

_H3D8261.jpg
_H3D8245.jpg

Foto: Monica Nordbrekken

Min historie

Mitt navn er Camilla Borgos, 18 år og lever med diagnosen asperger syndrom. Den er både til hinder og hjelp, men til syvende og sist er det min lidenskap for hund som er drivkraften i Borgos Design.

Jeg var på utkikk etter et personlig halsbånd til min forrige hund for mange år siden. Jeg fant ikke noe jeg syntes var passelig for meg, og prøvde derfor å lage selv. Dette ble en suksess, og med årene har produksjonen vokst, og sortimentet økt.

Jeg driver i dag aktivt med agility og triksetrening med min hund Ayla og har en fot innenfor flere hundesporter. Tidligere bodde jeg på hybel i Trondheim hvor jeg også gikk vg2 hest- og hovslagerfaget. Nå er jeg hjemme på Røros hvor jeg har jobb og skole ved siden av bedriften.

I mine øyne er godt dyreutstyr alfa omega, og jeg leser meg opp, utvikler produktene alt ettersom og fokuserer på at det skal være holdbart samt behagelig og pent. 

Borgos Design startet som en liten hobby i 2017, jeg begynte dette ene og alene som 14 åring. I 2021 hadde det vokst til det punktet at jeg begynte prosessen med å opprette et ENK som det er i dag. 12. januar 2021 ble Borgos Design offisielt godkjent som et ENK i Brønnøysundregisteret.