_H3D8858.jpg

Halsbånd

Her finner du all informasjon om halsbåndene fra Borgos Design. Nederst finner du et galleri hvor du kan se bilder for inspirasjon. Alle bilder finner du på facebooksiden Borgos Design.

Produktinformasjon

Bilde halsbånd.jpg

Usikker på hva som er hva på halsbåndet?

 

Her ser du et bilde med alle delene på et halsbånd.

Følg knappene under for informasjon om halsbånd innen ønsket tema.
Bredder

Trykk på bildet for å se bredden.

Symboler

​​Det aller meste kan lages, legg gjerne inn ønsker i bestilling. Hovedsakelig lager jeg silhouetter/enkle mønstre, derfor kan jeg ikke garantere at jeg kan lage veldig detaljerte symboler. Ved 2,5 cm i nylon er også symbolene veldig mye mindre enn de på 4 cm nylonbredde, så stor bredde er en fordel for mer detaljer.

Typer
Typer
DSC_0383.JPG

 Halvstrup 

DSC_0062.JPG
DSC_0017.JPG

Halvstrup kveler ikke hunden. Den er laget med en automatisk justering med tanke på om hunden er løs eller i bånd. På det strammeste legger den seg rundt halsen så hunden ikke kan dra det over hodet, men paddingen lager en stopp slik at hunden ikke kveles. Denne strammes når hunden trekker i båndet, og løser automatisk ut når den slakkes. På det ytterste kan du dra halsbåndet over hodet, og det er også slik det skal tas av.

 

Denne typen passer alle hunder, men er spesielt egnet til hunder med mye pels, eller hunder som lett får gnag. Dette er fordi halsbåndet i fri tilstand vil ligge veldig løst og ledig rundt halsen.

Halvstrup lages standard med strupedel i nylon, men det kan også bestilles i gull eller sølv kjetting.